Circulaire klimaatadaptatieve muur
Geveltuin met groene planten
Groendak met sedum en zonnepanelen

VERKOOPVOORWAARDEN

SIMPEL

Tevredenheidsgarantie: niet goed, geld terug.

Fotografie is mijn passie. Als je werk van mij koopt, wil ik dat je tevreden bent. Ben je dat niet, dan krijg je je geld terug, simpel. Verder heb je als koper alle rechten die het Nederlands Recht je geeft. Een paar zaken breng ik graag onder je aandacht. Die lees je hieronder.

JE RECHTEN

EN EEN PAAR PLICHTEN

Dubbelklik hier om uw eigen tekst toe te voegen.

Tot zover de leveringsvoorwaarden.

Dat viel mee, toch?


TIP:
GEEN DOWNLOAD LINK
ONTVANGEN?
CHECK EERST JE 
SPAMBOX


  • Je hebt recht op tevredenheid. Ben je niet tevreden dan krijg je je geld terug. Je mag de foto's daarna natuurlijk niet gebruiken.
  • Na betaling ontvang je een link waarmee je de foto's in hoge resolutie kunt downloaden. Lukt dat niet, stuur mij dan een bericht. Dan mail ik je de foto handmatig.
  • Het intellectueel eigendom van alle foto's ligt en blijft bij mij. Je krijgt bij koop een onbeperkt gebruiksrecht op de foto's.
  • Je bent zelf verantwoordelijk voor het gebruik van de foto's.
  • Je mag de foto's niet betaald aan derden doorverkopen of onbetaald beschikbaar stellen. Ze zijn uitsluitend bedoeld voor jou of jouw bedrijf.
  • Je ontvangt een factuur waarop de B.T.W. gespecificeerd is.
  • Het Nederlands recht is van toepassing. 


PRIVACYBELEID

1.1 WAT DOEN WE MET UW GEGEVENS?

Wanneer u iets in onze winkel koopt, als onderdeel van het aankoop- en verkoopproces, verzamelen we de persoonsgegevens die u ons verstrekt, zoals uw naam, adres en e-mailadres.

Wanneer u in onze winkel rondkijkt, ontvangen we automatisch het IP-adres van uw computer en komen we meer te weten over uw browser en besturingssysteem.


1.2 E-MAIL MARKETING

Met uw toestemming kunnen we u e-mails sturen over onze winkel, nieuwe producten en andere updates.


1.3 TOESTEMMING

Wanneer u ons persoonsgevens verstrekt bij voltooiing van een transactie, controle van uw creditcard, plaatsen van een order, regeling van een levering of retour van een aankoop, gaan we ervan uit dat u instemt met het verzamelen ervan en het gebruik voor die specifieke reden. Indien we uw persoonsgegevens vragen voor een secundaire reden, zoals marketing, zullen we u ofwel direct om uw expliciete toestemming vragen, of u de kans bieden om te weigeren.


1.4 TOESTEMMING INTREKKEN

Indien u, na eerder ingestemd te hebben, u bedenkt, kunt u uw toestemming voor contact door ons, voor het verzamelen, gebruiken of bekendmaken van uw gegevens, op elk moment intrekken door contact met ons op te nemen via webwinkel@sustainableconcepts.eu of door ons te schrijven op: sustainableconcepts.eu | duurzame stockfoto's, Groningen, 9722JB, Troelstralaan 21a, Nederland


1.5 OPENBAARMAKING

Wij kunnen uw persoonsgegevens openbaar maken indien de wet ons daartoe verplicht of indien u onze Algemene Voorwaarden niet naleeft.


1.6 ONE.COM

Onze winkel wordt gehost door One.com. Zij bieden ons het online e-commerce platform dat ons toelaat onze producten en diensten aan u te verkopen. Uw gegevens worden opgeslagen via de gegevensopslag en databases van One.com en de algemene One.com applicatie. Ze bewaren uw gegevens op een beveiligde server achter een firewall.


1.7 BETALING

Indien u kiest voor een direct payment gateway om uw aankoop te voltooien, dan kan onze gateway via derden uw creditcardgegevens voor dat doel gebruiken. Zie 3.8.


1.8 DIENSTEN VAN DERDEN

Derden waarop wij een beroep doen zullen uw gegevens alleen verzamelen, gebruiken en openbaar maken voor zover zij dat nodig hebben om de diensten die zij ons bieden, uit te voeren. Bepaalde derde partijen die diensten aanbieden, zoals payment gateways en andere betaaldiensten, hebben hun eigen privacybeleid met betrekking tot de informatie die wij hen verplicht moeten verstrekken in verband met uw aankoopgerelateerde transactie. Voor deze aanbieders raden wij aan dat u hun privacybeleid leest zodat u begrijp in welke mate zij uw persoonsgegevens zullen verwerken.

U moet er vooral rekening mee houden dat bepaalde providers gevestigd zijn in of faciliteiten hebben die gevestigd zijn in een ander rechtsgebied dan het uwe of het onze. Indien u ervoor kiest om met een transactie door te gaan waarvoor de diensten van derden nodig zijn, dan kan uw informatie onderworpen worden aan de wetten van het/de rechtsgebied(en) waarin die dienstverlener of zijn faciliteiten zich bevinden. Zodra u de website van de winkel verlaat of naar een website of toepassing van derden wordt geleid, bent u niet langer onderhevig aan dit privacybeleid of de algemene voorwaarden van onze website.


1.9 LINKS

Wanneer u in onze winkel op links klikt, kunt u weggeleid worden van onze site. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de privacyhandelingen van andere sites en raden u aan om hun privacyverklaring te lezen.


1.10 BEVEILIGING

Om uw persoonsgegevens te beschermen nemen we de nodige voorzorgen en volgen we de beste praktijken uit de branche om ervoor te zorgen dat ze niet verloren raken, misbruikt, geopend, openbaar gemaakt, gewijzigd of vernietigd worden. Indien u ons uw creditcardgegevens verstrekt, wordt de informatie geëncrypteerd door middel van secure socket layer technologie (SSL) en bewaard met een AES-256 encryptie.


1.11 MINIMUMLEEFTIJD VOOR TOESTEMMING

Door deze site te gebruiken verklaart u dat u minstens meerderjarig bent in uw staat of provincie van woonplaats, of dat u meerderjarig bent in uw staat of provincie van woonplaats en dat u ons de toestemming heeft gegeven om een van uw minderjarige afhankelijken deze site te laten gebruiken.